PRESS: Tack alla Tech Pro-kunder för fantastisk uppvisning i Rally-SM

RR_ESR_Pris_12NoFrame

Bild: rallybild.se

Helgens SM-rally i Linköping bjöd på mycket dramatik och starka prestationer av Tech Pros kunder. I Trimmat 4WD säkrade Eddie Hörbing sitt SM-guld genom att komma 2:a efter Jerker Axelsson, som kammade hem sin första totalseger i Rally-SM i sin Subaru WRC. Ramona Karlsson hade varit en stark kandidat till totalsegern om det inte vore för en punktering på SS4. Men det tog hon starkt igen genom att kamma hem totalseger på alla resterande grus-sträckor, och skrev därmed in sig i historieböckerna som den kvinnliga rallyförare med flest sträcksegrar. Därmed klättrade hon upp till 3:eplats totalt.

I Trimmat 4WD blev det alltså storslam av Reiger och Tech Pros kunder, vilket även var snudd på nära i Trimmat 2WD, där det var en hård fight mellan Tobias Söderqvist, Leif Pettersson och Johan Holmberg. Söderqvist smällde till med en kanontid på SS3 och var total-2:a på sträckan. Tyvärr råkade han ut för en punktering och hamnade därmed utanför tätstriden. Leif Pettersson och Johan Holmberg fortsatte den mycket spännande sekundfighten, och gav kvitto på det mycket höga tempot genom att bland annat prestera en total 3:e respektive 2:a tid på sträckorna. Grattis Johan och Leif till 1:a och 2:a-platsen!  Söderqvist slutade på en 4:e plats.

I otrimmat 2WD drog Emil Bergqvist längsta strået i sin Ford Fiesta – och ytterligare en Tech Pro-kund kom på pallen, genom David Pettersson i sin Skoda Fabia R2 på 3:e plats.  Icke att förglömma, är ytterligare en fantastisk körning av Ola Axelsson i sin Volvo 240, som verkligen går från klarhet till klarhet i ett högt och jämnt tempo. För några veckor sedan kammade han hem en imponerande totalseger i Kolsvarundan, och nu stod han högst upp på pallen i Appendix K.

Mikael Gustafsson från Tech Pro var på plats under rallyt och kunde följa framgångarna och supporta på plats. ”Det är riktigt kul att se så positiva resultat av mina kunder, givetvis blir jag både stolt och glad” säger Mikael.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *