Björnsson SM-mästare i sin Tech Pro-preppade crosskart

björnsson

I helgen avgjordes SM-finalen i crosskart på Kägleborgsbanan i Arboga.  Inför finalen var Per Björnson, Årjäng, i topp i sin 650 cc crosskart – endast fyra poäng före Rikard Berglund. Det skulle bli en spännande och avgörande final. Per inledde mycket övertygande med tre raka heatsegrar och första startspår i finalen. I finalen tog han starten och ledde före Rikard fram tills alternativspåret, där han fick se sig omkörd av Rikard. Björns andraplats räckte dock totalt till ett SM-guld, och vi på Tech Pro gratulerar Per till ytterligare en fantastisk säsong, där vi är stolta över säsongens samarbete. Inför nästa säsong säger Per i ett pressmeddelande: ”Målet får väl bli ett femte guld, men först ska jag ta en paus och sen ska allt rivas isär och renoveras, men framåt våren så blir det full fart igen” avslutar Per Björnson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *