Reigerföraren ”Topi” både XGames-mästare och GRC-mästare

topi
Global Rallycross, GRC, har växt explosionsartat och lockat flera av de största internationella motorsportstjärnorna. En av dem är den unge finländaren Toomas Heikkinen, ”Topi”, som haft en fantastisk säsong. För drygt en månad sedan tog han hem totalsegern i XGames, och denna helg kunde han även säkra guldet i Global Rallycross. Och inte nog med detta, då det blev ytterligare en seger, i ”Sylvania ZXE cup”. Topi, som är förare för Fords fabriksteam OMSE, kör en Ford Fiesta Supercar utrustad med Reiger stötdämpare. Mikael Gustafsson, som äger och driver Tech Pro, Sveriges generalagent för Reiger, har ansvarat för support och chassieinställningar på Fordteamets Reigerutrustade bilar. ”Det har varit en fantastisk säsong för Reiger, och det känns självklart riktigt roligt att säkra segern i båda serierna. Jag glädjs verkligen med Topi, han är väl värd framgångarna” säger Mikael.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *